Benefits of remote workers for your business

21-04-2023

Met je handen in het haar omdat je een opdracht of project hebt die niet snel uitgevoerd / ingevuld kan worden omdat je mensen tekort hebt? Kickjobs biedt voor jou de uitkomst!

Meer remote mogelijk dan jij denkt!

Wij geloven erin dat remote werk de toekomst is. Veel ondernemers, klein of groot, zitten wel eens met de handen in het haar. Daarnaast is het vinden van personeel deze dagen erg lastig. Remote werken is hiervoor de uitkomst. Heb jij er wel eens aan gedacht? Veel werkzaamheden kunnen remote worden uitgevoerd. Op deze pagina lees je er alles over!

3 voordelen op en rij:

Working remotely

1. Besparing op recruitment kosten

Wij hebben de recruitment voor jou al gedaan. Er staan veel talenten klaar om remote werk voor jou uit te kunnen oefenen. Dit bespaart je een hoop tijd en geld op recruitment.

Hoe weet ik of de opdracht of vacature goed wordt uitgevoerd?

Leg de opdracht zo duidelijk mogelijk uit aan de freelancer. Daarnaast zie je recente reviews van andere opdrachtgevers. 

2. No match, no pay

Bij het inschakelen van remote werkers betaal je alleen per opdracht of op basis van gewerkte uren. Jij als ondernemer bepaalt hoeveel je voor die opdracht wilt uitgeven. Onze talenten melden zich aan en gaan voor je aan de slag. Opdrachten worden remote uitgevoerd op keuze van de talent. Jij hoeft dus geen extra kosten te betalen voor bijvoorbeeld vervoer of faciliteiten.

3. Flexibiliteit

Met kickjobs ben je heel flexibel, en dat is fijn toch? Ondernemen is nooit zonder risico en de hoeveelheid werkzaamheden variëren enorm, daarom blijft het altijd lastig om juist wel of geen medewerkers aan te nemen. Bij kickjobs werken talenten remote en op opdrachtbasis. Jij bent en blijft dus heel flexibel.

Wanneer wordt de opdracht ingeleverd?

Tijdens het aanmaken van de opdracht geef je een start- en einddatum op. Voor de einddatum wordt de opdracht netjes door de talent ingeleverd.